MIN PROFIL

Jeg brænder for personlig udvikling

Jeg har praktiseret som coach og psykoterapeut siden 2009. Jeg er fra 1964, gift og bor i Gjern. Jeg har 16 års erfaring som folkeskolelærer og pædagog.

Med min passionerede interesse for personlig udvikling tog jeg følgende uddannelser ved www.anni@annisimonsen.dk. Uddannelsen er en psykoterapeutisk uddannelse på 4 år med tilbygning af krop og ernæring.

Jeg har følgende uddannelser:

Psykoterapeut (4år), coach, ernæringscoach, kropscoach, NLP Master Practitioner, lærer

Jeg arbejder ud fra devisen om at kost, krop og psyke hænger nøje sammen.

Sundhed er for mig et begreb, der handler om, at livet skal være sjovt, kvalitativt, berigende og meningsfyldt. Det handler ikke om at vælge fra, men om at vælge til. Jeg arbejder som coach for ansatte i Silkeborg kommune, laver mentorforløb for Ikast-Brande kommunes borgere, samarbejder med www.aktionspotentiale.dk, underviser på sundhedscoach-uddannelsen samt praktiserer fra min klinik.

Min grundantagelse er, at vi alle er ressourcefyldte. Respekt, nærvær, humor og direkte kommunikation er en selvfølgelighed i mit arbejde. Du er altid velkommen til at kontakte mig. Det er nemmest på telefon 29 88 56 71. Jeg er RAB-registreret (Registreret Alternativ Behandler - læs mere på www.rabforum.dk)